Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 14.05.2024, 14:09

Спеціальна школа №26 Дніпровського району м.Києва

Меню нашого сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 4 » Декада «Початкової школи» у 1-4-х класах
23:52
Декада «Початкової школи» у 1-4-х класах

 

 

Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності молодших школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове та здобувати навички самообслуговування.

З метою активізації роботи педагогічного колективу по вивченню навчальних предметів, розвитку інтересів учнів до навчання, розвитку кмітливості, задоволення потреб у професійному визначенні вихованців та удосконаленню позакласної роботи з 23 листопада по 04 грудня 2020 року проводилась декада «Початкової школи».

   Декада проходила за складеним заздалегідь планом, в рамках якого були проведені різноманітні заходи. У проведенні декади взяли активну участь всі початкові класи. Головна організаторська роль належала учителям - їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цікавими та пізнавальними заходи. Адже, головною і невід’ємною метою цих заходів є:

- створення в освітньому процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю індивідуальних здібностей, можливостей учнів, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів;

 - підвищення інтересу учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності й  

 самого себе, а також виробленню самодисципліни й самоорганізації;

 - допомога вчителям та учням у розкритті свого творчого потенціалу;

- створення святкової творчої атмосфери;

- активізація методичної роботи, розвиток творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів;

- обмін педагогічним досвідом.

 

 

Протягом декади вчителями було  проведено уроки з використанням LEGO, інтегровані уроки, вироби  з паперу та природного матеріалу. На уроках соціально-побутового орієнтування учні вчилися готувати салати, бутерброди, вчилися прибирати робочі місця, мити посуд. Кожен клас підготував стінгазету «Життя нашого класу». Яскраві моменти шкільного життя, подорожі, екскурсії, цікаві виховні заходи-саме так бачать учні життя свого класу.

Педагогічний колектив, учні школи мали змогу ознайомитись з дивовижним життям учнів початкової школи на фотовиставці, яка зачаровувала своєю різноманітністю та креативністю.

 

 

Високої оцінки заслуговує добре продуманий план, чітка організація Декади, належний методичний та естетичний рівень проведених заходів, їх змістовне та виховне наповнення, естетичне оформлення. Наші вчителі початкових класів ще раз довели, що вони – справжні фахівці.

 

На трудовому навчанні учні 3-Д класу створювали передноворічний настрій та виготовляли святкові ялинки

На уроці "Основи здоров'я", учні 4-В класу закріплювали свої знання про ознаки здорової та хворої людини і інсценізували алгоритм дій у разі виявлення хвороби

Наші "Мастер-шефи",учні 4-Б класу відпрацьовували навики приготування салату "Олів'є".Після приготування,ним і смакували.

Наші стінгазети: 

 

 

 

​​​​​​​ 

​​​​​​​ 

Переглядів: 401 | Додав: internat26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a Free Website
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz